Super Stickman Golf

Super Stickman Golf voor iPhone

Luchtig golfen in je eentje of tegen vrienden

Super Stickman Golf is een luchtig golfspel voor iOS en Android. De game heeft meer dan 250 holes (golfputjes) en biedt dankzij speciale golfballen, bijvoorbeeld kleefballen & supersnelle ballen, urenlang vermaak.Golfen mag dan voor sommigen een...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Intuïtieve besturing
  • Veel levels
  • Diverse speelmodi

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Super Stickman Golf is een luchtig golfspel voor iOS en Android. De game heeft meer dan 250 holes (golfputjes) en biedt dankzij speciale golfballen, bijvoorbeeld kleefballen & supersnelle ballen, urenlang vermaak.

Golfen mag dan voor sommigen een beetje saai ogen; Super Stickman Golf is allesbehalve dat. In het spel stap je de 2D-golfbaan op met diverse speciale bonussen die het spel leuker én spannender maken. Met pijltjes onderin het scherm kies je een richting en met een grote knop rechts onderin bepaal je de kracht van het schot. Natuurlijk zijn er in elk level een hoop obstakels te overwinnen voordat je bij de green (het grasgedeelte met het putje) komt.

Super Stickman Golf is ontzettend 'basic' maar daardoor niet minder verslavend. De besturing is lekker gemakkelijk en voor je het weet zit je uren aaneen op je scherm te tikken. Vooral de physics, ofwel de geprogrammeerde zwaartekrachten, zijn erg goed. Niet alleen de kracht van je slag is belangrijk; de verschillende ballen waarmee je speelt maken elk level anders. Je kan op veel manieren naar dat groene grasvlakje komen en creativiteit speelt een grote rol.

Super Stickman Golf is een heerlijke game, die de rust van het golfen combineert met snelle actie dankzij leuke bonussen (de speciale ballen). Je speelt het alleen, in alle rust, of tegen vrienden via bluetooth, wi-fi of game center, Apple's online scorebord. Super Stickman Golf is dankzij de vele levels en verschillende speelmodi een spel dat uren boeit, dus wees gewaarschuwd: je bent razendsnel verslaafd.

Meeste downloads Sportspellen voor iphone

Super Stickman Golf

Download

Super Stickman Golf 1.9

Beoordelingen about Super Stickman Golf

Promotie×